Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Εννέα Σύριοι μετανάστες συνελήφθησαν στα κατεχόμενα για «παράνομη είσοδο»

Οι κατοχικές αρχές συνέλαβαν 9 Σύριους μετανάστες, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, παραβιάζοντας «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη 1ου βαθμού», σύμφωνα με την «Χαλκίν Σεσί», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Σύμφωνα με στοιχεία των κατοχικών αρχών, οι 9 Σύριοι, προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στα κατεχόμενα μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου και αφού εντοπίστηκαν από τις κατοχικές αρχές, συνελήφθησαν.

Οι μετανάστες, οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο διέταξε τη προσωποκράτησή τους για ένα μήνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE