Πάφος: Άνοιξε η γη και «ρούφηξε» απορριματοφόρο τραυματίζοντας τον οδηγό του (Εικόνες)

Πάφος: Άνοιξε η γη και «ρούφηξε» απορριματοφόρο τραυματίζοντας τον οδηγό του (Εικόνες)

Άνοιξε στην κυριολεξία η γή και κατάπιε το αυτοκίνητο συγκομιδής σκυβάλλων στην κοινότητα Κονιών της Πάφου πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ενώ βρισκόταν στην οδό Κεφαληνίας στα Κονιά το οδόστρωμα υποχώρησε σε σημείο από το οποίο διέρχεται αγωγός λυμάτων και ο πίσω αριστερός τροχός έπεσε σε λάκκο βάθους ενός μέτρου.

Από το τράνταγμα του αυτοκινήτου λόγω της πτώσης τραυματίστηκε ο 35χρονος οδηγός του οχήματος ο οποίος κρατήθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου για νοσηλεία.

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.