Έπεσε στη θάλασσα πλησίον του Κάβο Γκρέκο 23χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έπεσε στη θάλασσα πλησίον του Κάβο Γκρέκο 23χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε διάσωση γυναίκας από την Ελβετία κλήθηκε το ΚΣΕΔ Λάρνακας το βράδυ της Πέμπτης (1/9).

Πιο συγκεκριμένα έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο στην θαλάσσια περιοχή πλησίον του Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Στην 23χρονη γυναίκα Ελβετικής καταγωγής, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE