Θεσσαλονίκη: Απίστευτα βίντεο από τη νεροποντή - Τα νερά παρέσυραν διανομέα

Θεσσαλονίκη: Απίστευτα βίντεο από τη νεροποντή - Τα νερά παρέσυραν διανομέα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε για περίπου μισή ώρα τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής, με πολλούς επιχειρηματίες στο κέντρο να μετρούν τις πληγές τους.

Ένα τρομακτικό περιστατικό με έναν διανομέα κατέγραψε πολίτης σε βίντεο από το μπαλκόνι του και το ανέβασε στο Facebook.

Ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του, όμως τα νερά τελικά τον παρέσυραν στην οδό Ρήγα Φεραίου στις Συκιές. Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο, ο διανομέας προσπάθησε να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίσει την οδό. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά χάνει την ισορροπία του και τα νερά τον παρασέρνουν για λίγα μέτρα. Στη συνέχεια καταφέρνει να σηκωθεί, ωστόσο το δίδκυκλο συνεχίζει για λίγο ακόμα να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών.

Δείτε το βίντεο:

Το παραπάνω βίντεο δημοσίευσε ο χρήστης στο Facebook, Φωκίων Χωρινός, στην ομάδα Eather Analysis Greece με την σημείωση: «Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του». Παράλληλα σε άλλο βίντεο από το Twitter φαίνονται τα νερά να έχουν πλημμυρίσει δρόμους της πόλης.

 

 

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και το νερό πολύ γρήγορα μπήκε μέσα στα ισόγεια καταστήματα, με τους ιδιοκτήτες να κάνουν ό,τι μπορούν επιστρατεύοντας ακόμη και κουβάδες για να το απομακρύνουν, όπως μεταδίδει το thesstoday. Τα ορμητικά νερά, μάλιστα, πέταξαν τα καπάκια των υπονόμων στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Θάλητος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, κεραυνός έπεσε σε σκεπή μονοκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Αμέσως ξέσπασε φωτιά και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στο οίκημα, σύμφωνα με το thestival.

Πτώσεις δέντρων - Τουλάχιστον 80 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική

Παράλληλα, τουλάχιστον 80 κλήσεις δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την διάρκεια της ισχυρής καταιγίδας. Ειδικότερα μέχρι στιγμής, άνδρες της πυροσβεστικής επιχείρησαν για έξι αντλήσεις υδάτων, τρεις κοπές δέντρων όπως και κλήθηκαν να απομακρύνουν ογκώδη αντικείμενα τα οποία παρασύρθηκαν.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE