Καλά νέα για το παιδάκι 18 μηνών που εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο - Η κατάσταση της υγείας του

Καλά νέα για το παιδάκι 18 μηνών που εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο - Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το Μακάρειο Νοσοκομείο το παιδάκι 18 μηνών που εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείο, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα, το 18μηνο παιδάκι είχε μεταφερθεί στο Μακάρειο το βράδυ της Πέμπτης αφότου εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα ξενοδοχειακού καταλύματος στην Γεροσκήπου όπου διαμένει με τους γονείς του. 

Το παιδάκι, το οποίο αναζητούσαν οι γονείς του, εντοπίστηκε έγκαιρα στην πισίνα από ένοικο του ξενοδοχείου, ανασύρθηκε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με αποτέλεσμα αυτό να επανέλθει.

Είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως μόνο για προληπτικούς λόγους και για παρακολούθηση στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική. 

Σημειώνεται πως η πισίνα ήταν κλειστή και εκτός λειτουργίας λόγω της ώρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE