Θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί κόντρα στην Ανόρθωση

Θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί κόντρα στην Ανόρθωση

Την περσινή περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ του Σωφρόνη Αυγουστή, αντιμετώπισε έξι φορές την Ανόρθωση, τέσσερις στο πρωτάθλημα και δύο για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ο απολογισμός στο πρωτάθλημα ήταν τρεις ήττες, η μία μάλιστα με το βαρύ 4-1 που προκάλεσε... αναταράξεις στον ΑΠΟΕΛ και μία ισοπαλία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE