ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομολόγησε ο ένοχος που παρέσυρε τον 25χρονο ποδηλάτη - Χειροπέδες σε 26χρονο

Ομολόγησε ο ένοχος που παρέσυρε τον 25χρονο ποδηλάτη - Χειροπέδες σε 26χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου 26 ετών, για το θανατηφόρο που σημειώθηκε το πρωί στην Αγλαντζιά, με θύμα τον 25χρονο Mihai–Cristian Rosu, από τη Ρουμανία, ο οποίος παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος, από όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 26χρονος, προχώρησε η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως, το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη Τροχαία Λευκωσίας, όπου ανακρίθηκε, σε σχέση με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση.

Η Αστυνομία αναζητούσε ένα μαύρο όχημα. Σε δηλώσεις του νωρίτερα, για το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, ο υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λευκωσίας και Ανώτερος Υπαστυνόμος, κ. Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε πως, «σύμφωνα με τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι μαύρου χρώματος και γίνονται εξετάσεις, προς διάφορες κατευθύνσεις, για εντοπισμό του», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως ανάμεσα στις έρευνες της Αστυνομίας, είναι και οι προσπάθειες που γίνονται να εξασφαλιστεί μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. «Κάνουμε θερμή παράκληση προς το κοινό, εάν γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία», τόνισε.

Όσον αφορά τον άτυχο 25χρονο, σύμφωνα με τον κ. Παναγίδη, διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ, το ποδήλατό του έχει μεταφερθεί στην τροχαία για περεταίρω εξετάσεις.

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, ο κ. Παναγίδης έκανε λόγο για ένα «βίαιο χτύπημα», από το οποίο ο 25χρονος ποδηλάτης «εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά».

Να υπενθυμίσουμε ότι, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5π.μ. σήμερα, στη λεωφόρο ΡΙΚ, στην Αγλαντζιά. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο 25χρονος, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top