LIKE ONLINE

Όλα όσα θα δούμε στην παρουσίαση της Apple στις 7 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε στην παρουσίαση της Apple στις 7 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο, η Apple στις αρχές του φθινοπώρου με ένα εντυπωσιακό event, μάς παρουσιάζει όλα τα τελευταία προϊόντα που πρόκειται να λανσάρει.

Το φετινό Apple event το οποίο ονομάζεται «Far Out» θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου – νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Σημειώνεται επίσης, πως η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας τεχνολογίας.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μεταδίδει το BusinessInsider, παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά, όλα τα νέα προϊόντα τα οποία θα μας παρουσιάσει η Apple στην φετινή εκδήλωση.

To νέο iPhone 14 είναι γεγονός

Πρόκειται ομολογουμένως, για το πιο πολυαναμενόμενο προϊόν της χρονιάς.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του νέου iPhone και συγκεκριμένα:

  • iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 και iPhone 14 Plus

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, δεν θα δούμε κάποια σημαντική αλλαγή στο iPhone 14. Πιθανότατα, η οθόνη του θα εξακολουθεί να έχει μέγεθος 6,1 ιντσών και να διαθέτει το ίδιο (αν και ακόμα γρήγορο) τσιπ A15 Bionic όπως και το iPhone 13.
Η Apple ωστόσο, ενδέχεται να παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο iPhone 14 που θα είναι σχεδόν το ίδιο όσον αφορά τις προδιαγραφές, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές εκτιμούν πως ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να το ονομάσει iPhone 14 Plus. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει μια επιλογή «οικονομικής» μεγάλης οθόνης.

iPhone 14 Pro και Pro Max

Και κάπου εδώ, ξεκινούν οι πραγματικές αλλαγές στα νέα μοντέλα κινητών της Apple. Με μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών, τόσο το Pro όσο και το Pro Max αναμένεται επίσης, να έχουν νεότερα εσωτερικά τσιπ. Τα τσιπ A16 Bionic είναι πιο ισχυρά από τους προκατόχους τους A15, καθιστώντας τα, τα πιο γρήγορα iPhone μέχρι σήμερα. Η κάμερα στα μοντέλα «Pro» αναμένεται να έχει βασικό αισθητήρα στα 48MP, ενώ όλα τα μοντέλα θα έχουν διαθέσιμο autofocus για την εμπρόσθια κάμερα.

Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν ακόμη, αναβαθμισμένη οθόνη με μια οπή σε οβάλ σχήμα, η οποία θα αντικαταστήσει την κλασική εγκοπή που βλέπουμε από το iPhone X του 2017 κι έπειτα. Θα περικλείει και πάλι όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για το Face ID, μαζί με την εμπρόσθια κάμερα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η σειρά iPhone 14 θα είναι περίπου κατά 15% πιο ακριβή από τη σειρά iPhone 13, με την τιμή του iPhone 14 να ξεκινά από περίπου 1000 δολάρια.

Τι λείπει;

Η σειρά iPhone mini, που περιλαμβάνει τα iPhone 12 mini και iPhone 13 mini, δεν θα υπάρχει φέτος. Αν ψάχνετε για ένα μικρότερο iPhone, τότε το iPhone SE είναι η καλύτερη επιλογή.

Apple Watches

Παράλληλα με τα iPhone, περιμένουμε να δούμε και μερικά νέα Apple Watches. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αν θα δούμε το φημολογούμενο ντεμπούτο του Apple Watch Pro, ενός νέου μοντέλου που δημιουργήθηκε για αθλητές.

Νέα AirPods Pro;

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Apple κυκλοφόρησε τα high-end AirPods Pro και έκτοτε, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση αναφορικά με την κυκλοφορία μίας νέας πι βελτιωμένης έκδοσης. Για το λόγο αυτό, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Apple θα λανσάρει φέτος τα νέα AirPods Pro 2.

ΠΗΓΗ: newmoney

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top