LIFESTYLE

Το «Parasyte: The Grey» είναι η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix

Το «Parasyte: The Grey» είναι η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix

Το Netflix επιβεβαίωσε την παραγωγή του Parasyte: The Grey, μιας σειράς από τον οραματιστή σκηνοθέτη Γέον Σανγκ-Χο, που θα βασίζεται στα κόμικ του Χιτόσι Ιγουάκι.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από αγνώστου ταυτότητας παράσιτα που ζουν από ξενιστές ανθρώπους και προσπαθούν να γίνουν πιο δυνατοί. Τη στιγμή που αρχίζουν να διαταράσσουν την κοινωνία, μια ομάδα ανθρώπων κηρύσσει πόλεμο ενάντια στο αναδυόμενο κακό.

Η πρωτότυπη σειρά βιβλίων κόμικ του Χιτόσι Ιγουάκι Parasyte με θέμα επιθετικές μορφές ζωής που κυριεύουν και ελέγχουν ανθρώπινα σώματα έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε πάνω από 20 περιοχές και χώρες. Η ιστορία, που ξεχειλίζει από φαντασία και φιλοσοφικά θέματα, γέννησε προσαρμογές κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης που αγαπήθηκαν από πολλούς φαν. Τώρα, τα κόμικ συνεχίζουν να εμπλουτίζονται στα χέρια το Γέον Σανγκ-χο, ενός λαμπρού Κορεάτη σκηνοθέτη που έχει γίνει διάσημος για πολλές σημαντικές ταινίες και σειρές.

Ο Ρίου Γιονγκ-τζάε, ο σεναριογράφος της σειράς Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα, που κατέκτησε την κορυφή του παγκόσμιου Top 10 με τις (μη αγγλόφωνες) σειρές του Netflix μέσα σε τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία της, θα γράψει αυτήν τη συγκλονιστική ιστορία μαζί με τον Γέον.

Η Τζέον Σο-νι υποδύεται την Τζέονγκ Σου-ιν που πέφτει θύμα ενός παρασίτου, το οποίο δεν καταφέρνει να κυριεύσει το μυαλό της και την αναγκάζει να ζει μαζί του με έναν αλλόκοτο τρόπο. Η Τζέον έχει εντυπωσιάσει τους θεατές μέσα από τις σειρές Scripting Your Destiny, Όταν Ανθίζει η Αγάπη και Encounter.

Οι Κου Κιο-χουάν και Λι Τζανγκ-χιουν, οι οποίοι έχουν και οι δύο συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σκηνοθέτη Γέον Σανγκ-χο στην ταινία Peninsula, θα συμμετέχουν στο καστ. Ο Κου Κιο-χουάν υποδύεται τον Σέολ Κανγκ-γου που κυνηγά παράσιτα για να βρει τη χαμένη αδελφή του. Ο Κου, του οποίου το παίξιμο υπερβαίνει τα προφανή όρια, μάγεψε το κοινό στη σειρά του Netflix D.P.: Κυνηγοί Λιποτακτών και στην ταινία Το Βασίλειο: Η Άσιν του Βορρά. Η Λι Τζανγκ-χιουν υποδύεται την Τσόι Τζουν-κιουνγκ, την επικεφαλής της “Team Grey”, μιας ειδικής ομάδας που μάχεται τα παράσιτα. Μετά τον θάνατο του άντρα της από αυτές τις επιθετικές μορφές ζωής, η Τσόι αφιερώνεται στην εξόντωσή τους. Η Λι έχει παρουσιάσει ένα ευρύ υποκριτικό φάσμα σε έργα όπως στη σημαντικότερη κορεάτικη ταινία The Admiral: Roaring Currents και αλλού.

Το σύμπαν του Parasyte: The Grey με τη συγκλονιστική πλοκή του θα κυκλοφορήσει στο Netflix σε λίγους μήνες.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top