Τα «θύματα» του Φώτη - «Αγαπημένη» του ομάδα η ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα «θύματα» του Φώτη - «Αγαπημένη» του ομάδα η ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο «γερόλυκος» Φώτης Παπουλής, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 85ο λεπτό του ψεσινού αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ και χάρισε στην Ομόνοια το πολύτιμο τρίποντο που ήταν το πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα!

Μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, αλλά παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί ο Ελλαδίτης άσος, δικαιώνοντας τον Νιλ Λένον που επέμεινε στην παραμονή του στην ομάδα για... πολλούς και διάφορους λόγους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE