Τα «θύματα» του Φώτη - «Αγαπημένη» του ομάδα η ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα «θύματα» του Φώτη - «Αγαπημένη» του ομάδα η ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο «γερόλυκος» Φώτης Παπουλής, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 85ο λεπτό του ψεσινού αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ και χάρισε στην Ομόνοια το πολύτιμο τρίποντο που ήταν το πρώτο της στο φετινό πρωτάθλημα!

Μπορεί να διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, αλλά παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί ο Ελλαδίτης άσος, δικαιώνοντας τον Νιλ Λένον που επέμεινε στην παραμονή του στην ομάδα για... πολλούς και διάφορους λόγους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE