LIFESTYLE

H Super Κική για την αποβολή της: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

H Super Κική για την αποβολή της: «Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

Η Super Κική μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την αποβολή της εγκυμοσύνης της. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η ίδια αναφέρθηκε στον πρώην συντρόφό της και σχολίασε πως πλέον δεν ανταλλάσουν ούτε κουβέντα.

«Έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο. Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό» είπε σχετικά με την αποβολή της η instagrammer.
Συνεχίζοντας η Super Kiki τόνισε ότι: «Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη, που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

«Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου. Είχα μία τοξική σχέση» τόνισε η instagrammer.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε: «Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top