«Έμπλεξαν» 19χρονος και 31χρονη - Τους έπιασαν με ναρκωτικά και με πτυσσόμενα μαχαίρια

«Έμπλεξαν» 19χρονος και 31χρονη - Τους έπιασαν με ναρκωτικά και με πτυσσόμενα μαχαίρια

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μαχαιροφορίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της Κυριακής μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή Έμπας και ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 22χρονο με συνοδηγό 31χρονη και στο πίσω κάθισμα επέβαινε 19χρονος.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή της 31χρονης μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ίχνη κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 19χρονο συνεπιβάτη εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη.

H 31χρονη και ο 19χρονος συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Όσον αφορά τον 22χρονο οδηγό αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, επειδή οδηγούσε το όχημά του χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.\

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE