Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλακιά συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ το οποίο έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 1.264.025,84 ευρώ από την πρώτη κατηγορία και άλλα 13.500 ευρώ από τις τρεις επιτυχίες που είχε στην δεύτερη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) του Τζόκερ βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €4.514,25 έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής (4/9) ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 με Τζόκερ το 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν πλέον οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 6/9/2022 είναι τουλάχιστον €600.000.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE