Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλακιά συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ το οποίο έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 1.264.025,84 ευρώ από την πρώτη κατηγορία και άλλα 13.500 ευρώ από τις τρεις επιτυχίες που είχε στην δεύτερη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) του Τζόκερ βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €4.514,25 έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής (4/9) ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 με Τζόκερ το 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν πλέον οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 6/9/2022 είναι τουλάχιστον €600.000.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.