Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλακιά συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ το οποίο έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 1.264.025,84 ευρώ από την πρώτη κατηγορία και άλλα 13.500 ευρώ από τις τρεις επιτυχίες που είχε στην δεύτερη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) του Τζόκερ βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €4.514,25 έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής (4/9) ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 με Τζόκερ το 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν πλέον οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 6/9/2022 είναι τουλάχιστον €600.000.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.