Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλακιά συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ το οποίο έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 1.264.025,84 ευρώ από την πρώτη κατηγορία και άλλα 13.500 ευρώ από τις τρεις επιτυχίες που είχε στην δεύτερη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) του Τζόκερ βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €4.514,25 έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής (4/9) ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 με Τζόκερ το 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν πλέον οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 6/9/2022 είναι τουλάχιστον €600.000.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.