Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Που βρέθηκε το τυχερό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλακιά συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ το οποίο έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά ο μεγάλος τυχερός κέρδισε 1.264.025,84 ευρώ από την πρώτη κατηγορία και άλλα 13.500 ευρώ από τις τρεις επιτυχίες που είχε στην δεύτερη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) του Τζόκερ βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €4.514,25 έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής (4/9) ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 με Τζόκερ το 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν πλέον οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 6/9/2022 είναι τουλάχιστον €600.000.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE