Στην Τσεχία ο Χατζηπαντέλας - Θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

Στην Τσεχία ο Χατζηπαντέλας - Θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας

O Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου,στην Τσεχία, όπου θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τις εργασίες του Συμβουλίου, θα συζητηθούν θέματα όπως οι επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο εμβολιασμός ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αποτροπή ασθενειών και τη βελτίωση της Δημόσιας Υγείας και η Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Καταπολέμησης του Καρκίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE