ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Πολύ άδικο το τέλος του» - Έξαλλη η κόρη 89χρονου που απεβίωσε – «Φωνάζει» για ιατρική αμέλεια

«Πολύ άδικο το τέλος του» - Έξαλλη η κόρη 89χρονου που απεβίωσε – «Φωνάζει» για ιατρική αμέλεια

Ακόμα μια ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το ThemaOnline, αφού 48χρονη γυναίκα καταγγέλλει γηροκομείο για ιατρική αμέλεια, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Μετά από επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με την γυναίκα, ήρθε η καταγγελία, στην οποία η 48χρονη περιγράφει τα όσα πέρασε ο πατέρας της μέχρις ότου απεβίωσε.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της 48χρονης, όπως η ίδια περιγράφει, δυσκολευόταν να φάει ακόμη και να πιει τα χάπια του με αποτέλεσμα να του τα πολτοποιούν. «Όταν ήρθε η προϊσταμένη του γηροκομείου από τις διακοπές της αποφασίστηκε να του βάλουμε σωλήνα από την μύτη για να τρέφεται καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά. 

«Τότε αποφάσισαν να έρθει κάποιος εξωτερικός γιατρός για να του βάλει τον σωλήνα από την μύτη...για τον όποιον δεν υπογράψαμε καμιά συγκατάθεση. Μπήκε στο δωμάτιο μαζί με μια νοσοκόμα του γηροκομείου, μας ρώτησε τι του είμαστε, το όνομα του και μας ζήτησε να βγούμε έξω. Εμείς κατά την διάρκεια που ήμασταν έξω τον ακούγαμε που βογκούσε. Εγώ έχω την απόδειξη του που δεν είναι απόδειξη χειρούργου και ότι δεν ήταν του ΓΕΣΥ γιατρός», συμπλήρωσε.

Όταν έβαλαν τον σωλήνα στον πατέρα της 48χρονης γυναίκας είχε πέσει σε κώμα για μια μέρα ολόκληρη μέσα στο γηροκομείο και δεν άνοιγε τα μάτια του. «Όταν πήγαινα επίσκεψη τον άκουγα που έκανε βρoγχισμούς και πνιγόταν όταν του έδιναν φαγητό από τον σωλήνα χάπια και νερό. Το σβέρκο του όταν το άγγιξα έβραζε από τον πυρετό. Τους νοσοκόμους του γηροκομείου τους το ανέφερα και αυτοί δεν έκαναν τίποτα», τόνισε η 48χρονη.

Όταν στη συνέχεια άνοιξε τα μάτια και τον τάισαν, το γηροκομείο ειδοποίησε την κόρη του ότι δεν ήταν καλά, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσουν στις πρώτες βοήθειες για να τον μεταφέρουν. «Εκεί όταν πήγα η επί καθήκοντος νοσοκόμα με ρώτησε για πόσες ημέρες ήταν έτσι σε αφασία, κώμα και εγώ της απαντώ από την ώρα που του έβαλε τον σωλήνα ο υποτιθέμενος χειρούργος. Με πήρε η γιατρός που τον παρακολουθούσε στο νοσοκομείο και μου είπε ότι λόγω πνιγμού είχε φαγητό στους πνεύμονες, του έκαναν όλα τα αναπνευστικά και είχε χαμηλές πιέσεις λόγω της αφυδάτωσης και έπαθε σήψη λόγω του πνιγμού και της λοίμωξης  του αναπνευστικού», σημειώνει η 48χρονη. Την ίδια ώρα η 48χρονη προσθέτει στην καταγγελία ότι: «ο πνιγμός επιφέρει και ανακοπή καρδιάς την οποία υπέστη επίσης, έτσι δεν κατάφεραν να τον σώσουν» 

Η κόρη του ανέφερε επίσης στην ιστοσελίδα μας, πως πριν μεταφέρουν το πατέρα της στις πρώτες βοήθειες, είχε βρεί μέσα στο κουτί με τα χάπια του στο γηροκομείο, ένα καφέ σκούρο στενόμακρο χάπι απροσδιόριστης προέλευσης το οποίο μύριζε άσχημα, περιγράφοντας επιπλέον και την κατάσταση στην οποία βρήκε τα πράγματα του πατέρα της μετά που απεβίωσε. 

«Όταν πήγα στο γηροκομείο μετά που απεβίωσε για να μαζέψω τα υπόλοιπα πράγματα που αφήσαμε, βρήκα την ρόμπα του πεταμένη και τις παντόφλες του και το ρολόι του οξυγόνου μέσα σε μια μαύρη σακούλα πεταμένα σε μια γωνιά και αυτά. Πολύ άδικο το τέλος του. Εκεί στο κρεβάτι του αμέσως τοποθέτησαν άλλον ασθενή», αναφέρει συγκεκριμένα.

Καταλήγοντας, στην καταγγελία στην οποία προχώρησε η 48χρονη κόρη, επισημαίνει πως όταν έψαξε τον χειρούργο που τοποθέτησε το σωλήνα στη μύτη του πατέρα της δεν τον βρήκε πουθενά στον διαδίκτυο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top