ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άννα Αριστοτέλους: «Η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή δικαιώνει πλήρως τις θέσεις μας, παραμένει εκτεθειμένη η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία»

Άννα Αριστοτέλους: «Η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή δικαιώνει πλήρως τις θέσεις μας, παραμένει εκτεθειμένη η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία»

Την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, σχολιάζει η Διευθύντρια των Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους.

Η κ. Αριστοτέλους εξέδωσε γραπτή δήλωση λέγοντας ότι «χαιρετίζουμε την Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας αφού πάντα με σαφήνεια αναλύονται θέματα με όλες τις λεπτομέρειες που τα περιβάλλουν και αποσαφηνίζονται οι ευθύνες, οι ρόλοι των υπηρεσιών σε διάφορα ζητήματα, καθώς και οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούνται.

Οι διαπιστώσεις του Γενικού Ελεγκτή, όσον αφορά το σύστημα απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές επιβεβαιώνουν πλήρως τις θέσεις μας, ενώ παραμένει εκτεθειμένη η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία η οποία ειρήσθω εν παρόδω υπέβαλε μια άνευ λόγου και ουσίας καταγγελία εναντίον μας.

Τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας αποσαφηνίζουν διάφορα θέματα σε σχέση με την εγκατάσταση και ειδικότερα την αναβάθμιση του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές και επί αυτού θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Τμήμα Φυλακών έχει αποστείλει σωρεία επιστολών τα τελευταία δύο χρόνια, επισημαίνοντας τα προβλήματα που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Φυλακών, και προέκυπταν από όλες αυτές τις καθυστερήσεις, παρατάσεις κτλ, που καταγράφονται στην έκθεση.

Συνεπώς, σήμερα νιώθουμε δικαιωμένοι από τα ευρήματα της Έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top