Πήγε για τσιγάρα και... έφαγε εξώδικο - 21χρονος καλείται να πληρώσει 2 χιλ. ευρώ για αδασμολόγητα

Πήγε για τσιγάρα και... έφαγε εξώδικο - 21χρονος καλείται να πληρώσει 2 χιλ. ευρώ για αδασμολόγητα

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ εκδόθηκε σε 21χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 14 κούτες τσιγάρα.

Τις κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων εντόπισαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο του 21χρονου, τον οποίο είχαν ανακόψει για έλεγχο λίγο μετά τις 2.30 σήμερα το απόγευμα, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου αυτός οδηγούσε το όχημά του.

Με τον εντοπισμό των αδασμολόγητων τσιγάρων, ο 21χρονος οδηγήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λάρνακα, όπου τελωνειακός λειτουργός προχώρησε στην κατάσχεση τους και εξέδωσε στον 21χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 2,000 ευρώ, για την κατοχή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE