Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ισραηλινό - Τον έψαχναν οι Γαλλικές Αρχές

Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ισραηλινό - Τον έψαχναν οι Γαλλικές Αρχές

Στη σύλληψη 70χρονου Ισραηλινού προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος καταζητείται από τις Γαλλικές Αρχές για υπόθεση κατάχρησης περιουσιακών στοιχείων εταιρείας. Ο 70χρονος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (5/9) στο αεροδρόμιο Λάρνακας για ν’ αναχωρήσει από την Κύπρο.

Βρισκόταν στο νησί ως επισκέπτης. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης, αφού καταζητείτo από τις Γαλλικές Αρχές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε σε υπόθεση κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων εταιρείας. Σύμφωνα με το μήνυμα που έφθασε στην Α.Δ. Λάρνακας, τα αδικήματα διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο 70χρονος Ισραηλινός τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα Τρίτη (6/9) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του στη Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE