Χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Σπύρου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Σπύρου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Σπύρου Γεωργίου, 31 ετών, ο οποίος απουσιάζει από τις 5/09/2022, από την οικία του στη Λεμεσό.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως, ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και γενειάδα. Κατά την αναχώρησή του, φορούσε μαύρη φανέλα και παντελόνι χρώματος μπλε.

Ο Γεωργίου διακινείται με αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA, χρώματος κόκκινου, με αριθμούς εγγραφής ΕΗΕ 598.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE