Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών – Δείτε βίντεο

Με ελλείψεις εκπαιδευτικών το πρώτο κουδούνι – Τι θα γίνει με το ζήτημα των κλιματιστικών  – Δείτε βίντεο

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου για Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές, ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστα Χατζησάββα υπάρχουν μικρές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», σήμερα υπήρξε μια σειρά προετοιμασιών εκ μέρους των καθηγητών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των κλιματιστικών.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είναι ένα ζήτημα πολύ σοβαρό, επισημαίνοντας ότι πριν 2 χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 εξαγγέλθηκε από τον Υπουργό Παιδείας η τοποθέτηση κλιματιστικών στα σχολεία δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Τόνισε μάλιστα ότι οι υψηλές θερμοκρασίες καθιστούν αναγκαία την τοποθέτηση κλιματιστικών στις αίθουσες διδασκαλίας.

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha Κύπρου: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE