«Τσάκωσαν» Λεμεσιανό στο οδόφραγμα της Πύλας – Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από τα καθίσματα του οχήματος

«Τσάκωσαν» Λεμεσιανό στο οδόφραγμα της Πύλας – Έκρυψε την «πραμάτεια» του κάτω από τα καθίσματα του οχήματος

Στη σύλληψη 40χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 40χρονος από τη Λεμεσό επισκέφθηκε το χωριό Πύλα και αγόρασε μεγάλη ποσότητα καπνικών από τα κατεχόμενα, 15 περίπου κούτες, ενώ μετά την έξοδο του από το οδόφραγμα ανακόπηκε από μέλη του ΑΠΕ Λάρνακας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα καπνικά προϊόντα βρέθηκαν κάτω από τα καθίσματα και μέσα σε ταπετσαρίες του οχήματος.

Οι υπεύθυνοι του τελωνείου προχώρησαν στη σύλληψη του 40χρονου και την παρακράτηση του οχήματος, ενώ ο ίδιος αφού κατέβαλε το ποσό των 1.500 ευρώ του επέστρεψαν το όχημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας ο 40χρονος δήλωσε στις Αρχές ότι είναι άνεργος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE