ΠΕΟΜ Λάρνακας: Να διερευνηθεί το περιστατικό με τις αποβολές μαθητών στη Λάρνακα

ΠΕΟΜ Λάρνακας: Να διερευνηθεί το περιστατικό με τις αποβολές μαθητών στη Λάρνακα

Η ΠΕΟΜ Λάρνακας με ανακοίνωση καταδικάζει την στάση του Διευθυντή, Γυμνάσιου, ο οποίος, όπως αναφέρει, επικαλούμενος την εμφάνιση και τα μαλλιά μαθητών, επέβαλε αποβολές σε δεκάδες μαθήτριες και μαθητές. Προσθέτει ότι απαιτεί από το Υπουργείο Παιδείας, την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για διερεύνηση του περιστατικού και απόδοση ευθυνών εκεί και όπου χρειάζεται.

Η οργάνωση των μαθητών αναφέρει επίσης ότι εξοργίζει η στάση του Υπουργού Παιδείας ο οποίος έκανε αναφορά για ψευδείς κατεγγελίες των γονιών προσπαθώντας να κουκουλώσει ακόμα ένα αντιπαιδαγωγικό περιστατικό σε σχολεία.

Η ΠΕΟΜ Λάρνακας δηλώνει ότι συμπαραστέκεται σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές και δηλώνει ότι είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα τους μέχρι την δικαίωση τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE