«Έχασε» την πτήση για Αυστρία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 28χρονη

«Έχασε» την πτήση για Αυστρία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 28χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονη σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες το πρωί μια γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε σε Τμήμα Αναχωρήσεων με σκοπό να μεταβει στην Αυστρία παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις πρόκειται για 28χρονη η οποία δεν είναι υπήκοος Γαλλίας. Στη συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση σε σχέση με υπόθεση πλαστογραγφίας και πλαστοπροσωπίας.

Oι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.