Όχημα ανέκοψε την πορεία 23χρονου και τον τραυμάτισε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Όχημα ανέκοψε την πορεία 23χρονου και τον τραυμάτισε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Διανομέας φαγητού, ηλικίας 23 ετών, τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας σε νέο τροχαίο, που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (07/09) στην Έμπα.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονη στην Έμπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να ανέκοψε την πορεία 23χρονου διανομέα φαγητού, ο οποίος επέβαινε μοτοσικλέτας.

Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, τραυματίστηκε στα κάτω άκρα και κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.

Σημειώνεται πως ο κεντρικός δρόμος που ενώνει την Έμπα με τον Δήμο Πάφου δεν διαθέτει οδικό φωτισμό και πεζοδρόμια.

* Φωτογραφία αρχείου

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE