Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Όπως γράψαμε χθες, ο Ζόρζε Σίλας έλαβε επιστολή από τους εργοδότες του, όχι για απόλυση, αλλά για ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με παίχτη της ΕΝΠ, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τις τελευταίες ώρες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προετοιμάσει κανονικά την ομάδα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς της δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE