Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Όπως γράψαμε χθες, ο Ζόρζε Σίλας έλαβε επιστολή από τους εργοδότες του, όχι για απόλυση, αλλά για ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με παίχτη της ΕΝΠ, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τις τελευταίες ώρες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προετοιμάσει κανονικά την ομάδα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς της δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE