Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Την «βγάζει» μέχρι τον Ολυμπιακό ο Σίλας...

Όπως γράψαμε χθες, ο Ζόρζε Σίλας έλαβε επιστολή από τους εργοδότες του, όχι για απόλυση, αλλά για ένα φραστικό επεισόδιο που είχε με παίχτη της ΕΝΠ, αμέσως μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο Τσίρειο.

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τις τελευταίες ώρες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, θα προετοιμάσει κανονικά την ομάδα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς της δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE