Μαρτυρία για το Γυμνάσιο στη Λάρνακα: «Ο διευθυντής κρατούσε μια μητέρα από το χέρι, άνοιξε την πόρτα και την έσπρωχνε» - Βίντεο

Μαρτυρία για το Γυμνάσιο στη Λάρνακα: «Ο διευθυντής κρατούσε μια μητέρα από το χέρι, άνοιξε την πόρτα  και την έσπρωχνε» - Βίντεο

Κανονικά στο σχολείο οι μαθητές, καθώς μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με το θέμα του κουρέματος ο διευθυντής του σχολείου μετέτρεψε την αποβολή σε σύσταση.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυπριανό Λούη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», δεν έχει μπει καμιά απουσία στους μαθητές, ενώ ανέφερε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι μαθητές παρουσιάστηκαν σήμερα στο σχολείο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σχολείο η οποία είπε συμπεριφορά του διευθυντή ήταν ιδιαίτερα προσβλητική στους μαθητές και τους γονείς που πήγαν για να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο διευθυντής κρατούσε μια μητέρα από το χέρι, άνοιξε την πόρτα του γραφείου του και την έσπρωχνε προς τα έξω, ενώ είπε επίσης ότι ήταν μάρτυρας αποβολής μαθητών και για ένα μαύρο τζιν και για τα παπούτσια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.