ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανοίγει τις πόρτες της για τους τετράποδους επισκέπτες

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανοίγει τις πόρτες της για τους τετράποδους επισκέπτες

Τι ισχύει για τους τετράποδους επισκέπτες - Νόμοι και κανονισμοί για να απολαύσετε ανενόχλητοι τη βόλτα σας με το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Η διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των επισκεπτών και πελατών της και του σεβασμού προς τα ζώα, ενημερώνει ότι εφαρμόζει τους ανάλογους κανονισμούς και τις βέλτιστες πρακτικές αναφορικά με την είσοδο ζώων στους χώρους της Μαρίνας. Ως εκ τούτου ισχύουν τα παρακάτω στους χώρους και εγκαταστάσεις της Μαρίνας:

Εντός των κοινόχρηστων χώρων της δημόσιας ζώνης και της εμπορικής ζώνης επιτρέπονται μόνο τα ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες). Στους χώρους των εμπορικών καταστημάτων (εσωτερικούς και εξωτερικούς, αναλόγως της περίπτωσης) δύναται να ισχύουν απαγορεύσεις ή περιορισμοί ανάλογα με τους κανονισμούς της κάθε επιχείρησης που λειτουργεί εκεί.

Κάθε ζώο συντροφιάς που εισέρχεται εντός των Επιτρεπόμενων Χώρων, απαιτείται να συνοδεύεται από τον ιδιοκτήτη του ή από πρόσωπο που φέρει έγγραφη εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη του. Πρέπει επίσης να τελεί υπό διαρκή επιτήρηση, να φέρει λουρί, σε περίπτωση που το βάρος αυτού είναι πέραν των έξι κιλών και φίμωτρο, σε περίπτωση που, κατά την εύλογη κρίση του ιδιοκτήτη του, έχει επιθετικές τάσεις. Ακόμα να πληροί όλες τις προϋποθέσεις των εφαρμοστέων προληπτικών υγειονομικών μέτρων για νόσους και μολύνσεις που ενδέχεται να διαδοθούν λόγω της μετακίνησης του εντός της Μαρίνας. Ζώα Συντροφιάς δεν επιτρέπονται στην δυτική παραλία της Μαρίνας.

Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι σκύλοι συνοδοί που συνοδεύουν άτομα με αναπηρία εντός των χώρων της Μαρίνας.

Κάθε πρόσωπο που συνοδεύει ζώο συντροφιάς εντός των εγκαταστάσεων της Μαρίνας φέρει την αποκλειστική ευθύνη καθαριότητας των χώρων μαζεύοντας και πετώντας σε καλάθους τυχόν ακαθαρσίες των ζώων. Επίσης πρέπει να φέρει και να είναι σε θέση να επιδεικνύει, όποτε του ζητηθεί από τις αρχές ελέγχου εισόδου, τις υγειονομικές και/ή κτηνιατρικές αρχές που βρίσκονται εντός του χώρου της Μαρίνας, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και/ή υγειονομικά έγγραφα σχετικά με το ζώο συντροφιάς, περιλαμβανομένου του διαβατηρίου και του βιβλιαρίου υγείας. Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο ο ιδιοκτήτης και συνοδός του ζώου φέρει αποκλειστική ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου οποιουδήποτε επισκέπτη ή άλλου ζώου συντροφιάς δυνατόν προκληθεί από το δικό του εντός των χώρων της Μαρίνας αλλά και σε περίπτωση ζημιάς σε περιουσία οποιουδήποτε επισκέπτη της Μαρίνας. Η εταιρεία M.M. Makronisos Marina Limited τονίζεται ότι δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά, τραυματισμό ή θάνατο που ενδεχομένως να προκληθεί από την είσοδο και διακίνηση ζώου συντροφιάς εντός των χώρων της Μαρίνας.

Το προσωπικό της Μαρίνας παραμένει πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε ή να σας παρέχουν καθοδήγηση. Σε αυτήν την περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους φύλακες ή με το Control Room απευθείας στο (+357) 23 300 500. Μπορείτε να στείλετε απορίες, σχόλια ή feedback από την εμπειρία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top