«Έπεσε» θύμα απάτης στη Λεμεσό – Της «άρπαξε» πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ παριστάνοντας τον υπάλληλο τράπεζας

«Έπεσε» θύμα απάτης στη Λεμεσό – Της «άρπαξε» πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ παριστάνοντας τον υπάλληλο τράπεζας

Θύμα απάτης «έπεσε» γυναίκα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, γυναίκα στη Λεμεσό, ανέφερε ότι την 1η Σεπτεμβρίου δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο, ο οποίος παρουσιάστηκε  ως υπάλληλος τράπεζας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, της είπε πως η κάρτα της είχε χρησιμοποιηθεί παράνομα στο διαδίκτυο και της ζήτησε στοιχεία της πιστωτικής της κάρτας με την πρόφαση ότι έπρεπε να την μπλοκάρει.

Η γυναίκα έδωσε τα στοιχεία της κάρτας της καθώς και τον τριψήφιο αριθμό ασφαλείας στο πίσω μέρος.

Αργότερα, διαπίστωσε ότι έγιναν τρεις παράνομες συναλλαγές μέσω διαδικτύου από την κάρτα της χωρίς τη συγκατάθεσή της ύψους 17.900 ευρώ περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE