LIFESTYLE

Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη: «Πιστεύω ότι η μαμά μου μού έστειλε το μωράκι» – Η αντίδράση της στο σενάριο να μείνει με την… πεθερά της

Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη: «Πιστεύω ότι η μαμά μου μού έστειλε το μωράκι» – Η αντίδράση της στο σενάριο να μείνει με την… πεθερά της

Την Ιωάννα Τούνη υποδέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, με την όμορφη μέλλουσα μαμά να μιλά για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ο Δημήτρης μου είπε πρώτος να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί πίστευε ότι είμαι έγκυος. Θέλαμε και οι δύο παιδάκι αλλά ήταν αναπάντεχο».

«Πιστεύω ότι είναι πλασμένος να γίνει μπαμπάς, όταν βλέπει παιδάκια, ξεχνάει την ύπαρξή μου».

«Τον ίδιο μήνα που έχασα τη μαμά μου, έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελε να είμαι μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να με αγαπάει, να έχω κάτι σημαντικό και δικό μου» είπε συγκινημένη η γνωστή influencer με την παρουσιάστρια να την πλησιάζει για να την αγκαλιάσει.

«Νιώθω ότι δεν είναι εύκολα, είχα ναυτίες, λιποθυμίες, αιμορραγίες, ήμουν ράκος σωματικά. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» είπε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε μέχρι πρότινος.

Στην ερώτηση αν θα γίνει γάμος η αντίδρασή της ήταν σπαρταριστή.

«Δεν ξέρω θα γίνει; Δημήτρη ξύπνησες; Πού είναι η κάμερά μου». Πάντως ξεκαθάρισε πως καθότι παιδί εκτός γάμου θα ήθελε να ακολουθήσει τις παραδόσεις.

Διστακτική εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να έρθει η πεθερά της να μείνει μαζί τους τον πρώτο καιρό που θα γεννηθεί το μωρό τους.

Πηγή: znews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top