Ένα κι ένα με Νινγκά-Αμπαρτζουμιάν και δεύτερο ΔΙΠΛΟ!

Ένα κι ένα με Νινγκά-Αμπαρτζουμιάν και δεύτερο ΔΙΠΛΟ!

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες και με το δεύτερο της διπλό επικράτησε με 0-2 της Καρμιώτισσας στο «Αμμόχωστος» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα γκολ οι Αμπαρτζουμιάν στο 12'και Νινγκά στο 60'.

Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο η Κυρία που ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη και καθάρισε τη νίκη. Έβαλε πίεση μετά το 0-1 η Καρμιώτισσα όμως έμεινε από ιδέες και δυνάμεις στην επανάληψη.

Η εικόνα του αγώνα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE