Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί που κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας εικόνας της Παναγίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για νεαρά άτομα, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Αστυνομικοί της ομάδας “Δράση” μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου. Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Τι απάντησαν όταν τους ρώτησαν γιατί το έκαναν
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα. Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE