Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Θεσσαλονίκη: Παρέα νεαρών έκαψε εικόνα της Παναγίας με κεριά

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αστυνομικοί που κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη. Βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας εικόνας της Παναγίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση για νεαρά άτομα, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Αστυνομικοί της ομάδας “Δράση” μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου. Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

Τι απάντησαν όταν τους ρώτησαν γιατί το έκαναν
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ένα από τα νεαρά άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα. Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα νεαρά άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE