ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η «Σαλώμη» παίζει το κεφάλι της και η εκδίκηση του Μάρκου Σεφερλή

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Η «Σαλώμη» παίζει το κεφάλι της και η εκδίκηση του Μάρκου Σεφερλή

Είμαστε ήδη δύο εβδομάδες μέσα στη νέα σεζόν - αφού επίσημα ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου οπότε και επέστρεψαν σχεδόν όλες οι ενημερωτικές εκπομπές- και ο κόσμος έχει δείξει τις προτιμήσεις του σε ότι αφορά τα προγράμματα που βγήκαν ήδη αέρα.

Βέβαια η εικόνα είναι ουδόλως ολοκληρωμένη αφού πολλά προγράμματα (μερικά κυπριακά και σχεδόν όλα τα ελληνικά) δεν έχουν κάνει ακόμα πρεμιέρα, όμως κάποιες τάσεις είναι ορατές ή τουλάχιστον δίνουν μια πρώτη εικόνα.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE