Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Πελενδρίου, της επαρχίας Λεμεσού, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με την εφαρμογή του σχεδίου «Ίκαρος 2».

«Η δασική πυρκαγιά στο Πελένδρι είναι υπό πλήρη έλεγχο. Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για τη γρήγορη κατάσβεση της ήταν η έγκαιρη ανίχνευση της», αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση στο twitter ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:44 και για την κατάσβεση της επιστρατεύτηκαν πέραν των 15 οχημάτων καθώς και πτητικά μέσα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση που κατέκαυσε η φωτιά.

*Φωτογραφία αρχείου

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE