Στο κελί τρία πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών στη Λάρνακα

Στο κελί τρία πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 6 ημερών εναντίον τριών προσώπων, δύο ηλικίας 34 ετών και ενός 29 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους και μεταφορά προσώπου δια θαλάσσης με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια ερευνών αναφορικά με την άφιξη σκάφους στο οποίο επέβαιναν 17 παράτυποι μετανάστες στη Λάρνακα, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου.

Οι επιβαίνοντες στο σκάφος, δηλαδή 10 άνδρες, 3 γυναίκες και 4 ανήλικοι, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE