Στο κελί τρία πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών στη Λάρνακα

Στο κελί τρία πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών στη Λάρνακα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 6 ημερών εναντίον τριών προσώπων, δύο ηλικίας 34 ετών και ενός 29 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους και μεταφορά προσώπου δια θαλάσσης με μη ασφαλή ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια ερευνών αναφορικά με την άφιξη σκάφους στο οποίο επέβαιναν 17 παράτυποι μετανάστες στη Λάρνακα, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου.

Οι επιβαίνοντες στο σκάφος, δηλαδή 10 άνδρες, 3 γυναίκες και 4 ανήλικοι, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE