ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεύτερη μέρα περιοδείας Ν. Χριστοδουλίδη - Δείτε φωτογραφίες

Δεύτερη μέρα περιοδείας Ν. Χριστοδουλίδη - Δείτε φωτογραφίες

Τις κοινότητες Ορμήδειας , Ξυλοτύμπου και Άχνας, επισκέφθηκε σήμερα 10 Σεπτέμβριου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ θα επισκεφθεί επίσης σήμερα, τις κοινότητες Ξυλοφάγου, Λιοπετρίου, Φρενάρους και Σωτήρας, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας της περιοδείας του με λεωφορείο υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση».

Τον κ. Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των κοινοτήτων με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και προσεγγίσεις. Συναντήσεις πραγματοποίησε επίσης με κοινοτάρχες και μέλη των κοινοτικών συμβουλίων, κατά τις οποίες συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε το όραμα του για αντιμετώπιση των εν λόγω προκλήσεων.

Όπως και στη διαδικασία υποβολής προτάσεων μέσα στο πλαίσιο της συμμετοχικής δημοκρατίας κατά την οποία η κοινωνία των πολιτών ήταν κινητήρια δύναμη, πρωταγωνιστές και συνδιαμορφωτές των προτάσεων του Νίκου Χριστοδουλίδη, έτσι και στην περιοδεία, η ανταπόκριση των πολιτών είναι ένθερμη με ξεκάθαρο το στοιχείο πως ο Άνθρωπος πρέπει να είναι στο επίκεντρο των πολιτικών.

Αύριο, τρίτη μέρα της περιοδείας του, ο κ. Χριστοδουλίδης, τον οποίο συνοδεύουν δεκάδες εθελοντές και μέλη του επιτελείου του, θα επισκεφθεί στις 10 την κοινότητα των Βρυσούλων, στις 11 την κοινότητα της Αυγούρου, στις 12 τη Δερύνεια και στις 13:30 το Παραλίμνι.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top