Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 15:50 το απόγευμα, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα, παρά την έξοδο Λειβαδιών.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε η οδηγός του ενός οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.