Επέτειος γάμου για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Οι τρυφερές ευχές της συζύγου του – Δείτε φωτογραφίες 15 χρόνια πριν

Επέτειος γάμου για τον Αβέρωφ Νεοφύτου - Οι τρυφερές ευχές της συζύγου του – Δείτε φωτογραφίες 15 χρόνια πριν

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου και η σύζυγος του.

Η Μαρία Σελίπα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό το γεγονός, αναρτώντας δύο φωτογραφίες από τον γάμο τους 15 χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «15 χρόνια γάμου. Με τις όμορφες στιγμές μας, τις δυσκολίες και πολλή πολλή αγάπη. Ο Περικλής, το πολυτιμότερο δώρο μας. 🤍🧿»

Εκατοντάδες είναι οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Selipa (@mariaselipa)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE