Φωτογραφίες από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Φωτογραφίες από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Κλειστές είναι οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς την Αγία Νάπα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας, στο ύψος μεταξύ Ορμήδειας – Ξυλοφάγου, λόγω οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί.

Σε ενημέρωση της Αστυνομίας στα ΜΚΔ αναφέρεται ότι λόγω της σύγκρουσης έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Αγία Νάπα και «οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Αγία Νάπα, θα χρησιμοποιούν την έξοδο Ορμήδειας».

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE