Ασυνείδητοι έκοψαν έξι αιωνόβιες χαρουπιές στην Επαρχία Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Ασυνείδητοι έκοψαν  έξι αιωνόβιες χαρουπιές στην Επαρχία Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες για επέμβαση επιτήδειων σε χωράφια, με το Κίνημα Οικολόγων να αναφέρει ότι τις περισσότερες φορές ανενόχλητοι κόβουν δέντρα για καυσόξυλα κυρίως χαρουπιές και ελιές.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του κινήματος αναφέρεται ότι η στις Κυβίδες, στην Επαρχία Λεμεσού, «ασυνείδητοι έκοψαν προφανώς για καυσόξυλα έξι αιωνόβιες χαρουπιές. Όσο πλησιάζει ο Χειμώνας και έχοντας κατά νου την ενεργειακή κρίση οι Τοπικές Αρχές σε συνεργασία με την Αστυνομία θα πρέπει να εντείνουν τους ελέγχους».

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση μόλις χθες ο Υπουργός Γεωργίας αναφέρθηκε στα οφέλη της υπαίθρου από τις χαρουπιές. Δεν αρκούν οι εξαγγελίες. Χρειάζεται το κράτος να σταματήσει αυτό το φαινόμενο που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE