ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξέχασαν διαφήμιση του γραφείου τελετών στο φέρετρο - Δείτε βίντεο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ξέχασαν διαφήμιση του γραφείου τελετών στο φέρετρο - Δείτε βίντεο

Στο παράθυρο της βασιλικής νεκροφόρας που μετέφερε τη σορό της Ελισάβετ, υπήρξε το λογότυπο του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία της.

Το σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «The Sun», δείχνει τη νεκροφόρα να αποχωρεί από το ιστορικό κάστρο Μπαλμόραλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Βασίλισσα Ελισάβετ, με προορισμό το Εδιμβούργο, και το λογότυπο του γραφείου τελετών «William Purves», να βρίσκεται στο παράθυρο του αυτοκινήτου.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει τη μονάρχη, μπορούσε να δει στο παράθυρο της νεκροφόρας το λογότυπο του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει τη βασιλική κηδεία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, καθώς η νεκροφόρα έφθανε στον τελικό της προορισμό, το Εδιμβούργο, η αυτοκόλλητη επιγραφή «William Purves» είχε αφαιρεθεί.

Η «ακατάλληλη» διαφήμιση, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δεν υπήρχε.

Συνολικά έξι ώρες διήρκεσε η διαδρομή της νεκροφόρας που μετέφερε τη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ από την αγαπημένη της εξοχική κατοικία Μπαλμόραλ στο Εδιμβούργο.

Η νεκροφόρα έκανε στάση τουλάχιστον μία φορά για να δώσει στους οδηγούς την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Είναι πιθανό η διαφήμιση του γραφείου τελετών να αφαιρέθηκε στη διάρκεια μιας εκ των στάσεων.

Ο ιστότοπος «William Purves» κράσαρε καθώς εκατομμύρια Βρετανών που παρακολουθούσαν την πομπή, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ποιος ανέλαβε τα της κηδείας της 96χρονης Βασίλισσας.

Πολλοί επισκέφθηκαν τον ιστότοπο του γραφείου τελετών που είχε ανεβάσει το ακόλουθο μήνυμα: «Όταν εμπιστεύεστε τον «William Purves», μπορείτε να περιμένετε τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού, συμπονετικής φροντίδας και μια πραγματικά ξεχωριστή υπηρεσία. Ότι χρειάζεστε, όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, στηριχτείτε στην εμπειρία μας, όπου και όποτε μας χρειάζεστε».

Το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι φτιαγμένο από ξύλο βελανιδιάς και σκεπασμένο με τη βασιλική σημαία της Σκωτίας.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top