Νέα τραγωδία - Νεκρός 64χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη Λευκωσία - Έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Νέα τραγωδία - Νεκρός 64χρονος μετά από εργατικό ατύχημα στη Λευκωσία - Έπεσε από ύψος 4 μέτρων

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Σωτήρης Αντωνίου, 64 ετών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στη 1.50 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, όπου ο 64χρονος εργαζόταν σε υπό ανακαίνιση κατοικία. Στην προσπάθεια του να κατεβεί από κινητή αλουμινένια σκάλα, από την ταράτσα κατοικίας που βρίσκεται δίπλα στην υπό ανακαίνιση κατοικία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 64χρονος έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου, καθώς και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας. Στη σκηνή διενήργησε αυτοψία Ιατροδικαστής, ενώ λειτουργός του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, διενήργησε εξετάσεις, σε συνεργασία και με μέλη της Αστυνομίας.

Τα αίτια θανάτου του 64χρονου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE