ΚΥΠΡΟΣ

Απαντά στον Χριστοδουλίδη ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου - «Υπάρχουν συνεταιρισμοί στην Πάφο»

Απαντά στον Χριστοδουλίδη ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου - «Υπάρχουν συνεταιρισμοί στην Πάφο»

Την αντίθεση του με δηλώσεις του υποψηφίου για την Προεδρία Νίκου Χριστοδουλίδη στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου εκφράζει ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου δια στόματος του προέδρου του Συνδέσμου Ποιμνιοτρόφων Ακάμα Πάφου και Επαρχιακού Γραμματέα του Παναγροτικού Πάφου Πανίκου Κάπονα σχετικά με το ότι δεν υπάρχουν συνεταιρισμοί στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο περιοδείας του στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου είπε μεταξύ άλλων ότι «βλέπουμε ότι οι συνεταιρισμοί οι οποίοι δημιουργούνται, μπορούν να λύσουν προβλήματα. Συνεταιρισμοί όμως που δεν υπάρχουν, ανά τα παγκύπριο, για παράδειγμα στην Πάφο, δεν υπάρχει. Άρα ως εκτελεστική εξουσία, θα πρέπει να ενισχύσουμε τους υφιστάμενους συνεταιρισμούς, αλλά και να ενθαρρύνουμε να δημιουργηθούν νέοι».

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου εκφράζει την αντίθεση του με την πρόσφατη δήλωση του υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ως Συνεταιρισμός όχι μόνο αυτοί, αλλά και πολλοί άλλοι συνεταιρισμοί που είναι πολύ επιτυχημένοι στην επαρχία Πάφου. Ενδεικτικά ο κ. Κάπονας ανέφερε πως εκτός από τον Σύνδεσμο Ποιμνιοτρόφων Πάφου, υπάρχει ο Συνεταιρισμός ΣΕΔΙΓΕΠ Αργάκας και Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, και πλείστοι άλλοι συνεταιρισμοί, όπως ο Σύνδεσμος Μπανανοπαραγωγών στην Πέγεια, δύο ομάδες παραγωγών πτηνοτρόφων εγγεγραμμένες στο Υπουργείο οι Ακάμας Πάφου και Τσέλιγκας. Υπάρχει επίσης Παγκύπρια ομάδα Σιτοπαραγωγών ΠΟΣ, αλλά και ο Σύνδεσμος Σταφυλιών ΣΟΔΑΠ.

Ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου εκφράζει την πικρία του για τις δηλώσεις του συγκεκριμένου υποψηφίου σημειώνοντας πως «έπρεπε να γνωρίζει περισσότερα για τον απλό κόσμο του μόχθου και της βιοπάλης». «Τον συμβουλεύουμε καλόπιστα να συνεχίσει την μελέτη του μέχρι τον Φεβρουάριο μήνα και να μην μας διαγράφει όλους στον βωμό της δική του δημόσιας εικόνας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top