ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

Ολυμπιακός και ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απέκρουσε πέναλτι του Τσέποβιτς στο 9' ο Μολ, ακυρώθηκε γκολ λόγω οφσάιντ (26'), ενώ αποβλήθηκε επίσης μέσω VAR o Μπάστο στο 50'.

Η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα στο ΓΣΠ, με τον Ολυμπιακό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 7' υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ με τον Τσέποβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Μολ να πέφτει και να εξουδετερώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE