ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

Ολυμπιακός και ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απέκρουσε πέναλτι του Τσέποβιτς στο 9' ο Μολ, ακυρώθηκε γκολ λόγω οφσάιντ (26'), ενώ αποβλήθηκε επίσης μέσω VAR o Μπάστο στο 50'.

Η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα στο ΓΣΠ, με τον Ολυμπιακό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 7' υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ με τον Τσέποβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Μολ να πέφτει και να εξουδετερώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE