ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ συμβιβασμός στο ΓΣΠ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ευκαιρίες, αλλά... 0-0!

Ολυμπιακός και ΑΕΛ συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο ματς που έριξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απέκρουσε πέναλτι του Τσέποβιτς στο 9' ο Μολ, ακυρώθηκε γκολ λόγω οφσάιντ (26'), ενώ αποβλήθηκε επίσης μέσω VAR o Μπάστο στο 50'.

Η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα στο ΓΣΠ, με τον Ολυμπιακό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 7' υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ με τον Τσέποβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Μολ να πέφτει και να εξουδετερώνει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.