«Ζητάει όραμα» η Έμιλυ Γιολίτη - Τα «μιλλοσφοντζίσματα» στο κυκλοφοριακό και η λύση που προτείνει

«Ζητάει όραμα» η Έμιλυ Γιολίτη - Τα «μιλλοσφοντζίσματα» στο κυκλοφοριακό και η λύση που προτείνει

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Κύπρο πήρε θέση η Έμιλυ Γιολίτη δηλώντας πώς μόνο με ένα τρόπο « θα επέλθει σημαντική αλλαγή στη καθημερινότητα των πολιτών».

Συγκεκριμένα η τέως Υπουργός Δικαιοσύνης έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter πως: «Μόνο η υλοποίηση σιδηροδρομικού δικτύου υψηλής ταχύτητας που να συνδέει τις πόλεις μεταξύ τους και με το αεροδρόμιο θα επέλθει σημαντική αλλαγή στη καθημερινότητα των πολιτών. Τα υπόλοιπα είναι ‘μιλλοσφοντζίσματα’. Ζητείται όραμα».

Μάλιστα σε σχόλιο χρήστη ότι «το τρένο ταχείας ταχύτητας δεν είναι βιώσιμο στην Κύπρο λόγω πληθυσμού,απόστασης και κόστους», η Έμιλυ Γιολίτη απάντησε πως «μετράτε, σαν την εκάστοτε κοντόφθαλμη κυβέρνηση το κοστος για τα σίδερα. Την εξοικονόμηση σε χρόνο, σε τιμές ρύπων, σε ασφάλεια, διοχέτευση τουρισμού και τόσα άλλα οφέλη δεν τα μετράτε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE