ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό εξαήμερη κράτηση 32χρονος - Διέρρηξε και έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα από κατοικίες

Υπό εξαήμερη κράτηση 32χρονος - Διέρρηξε και έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα από κατοικίες

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 32χρονου για υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η σύλληψη του 32χρονου από την επαρχία Λεμεσού, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν σε κατάστημα αγοράς μεταχειρισμένων χρυσών αντικειμένων όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 2 χρυσά δακτυλίδια και μια χρυσή καδένα, τα οποία φέρονται να πωλήθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα από τον 32χρονο συλληφθέντα στις 29/8/2022.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Καλού Χωριού Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Πάφου για τα περαιτέρω.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών (δύο στην επαρχία Πάφου και δύο στην επαρχία Λεμεσού) από όπου κλάπηκαν χρυσαφικά και χρήματα.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top