Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό – Κινδύνευσαν κατοικίες

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό – Κινδύνευσαν κατοικίες

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 16.40 σε αποθήκη εξαρτημάτων αυτοκινήτων, στην οδό Θάλειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 14.55 λήφθηκε μήνυμα για την πυρκαγιά στους Πυροσβεστικού Σταθμούς Λεμεσού, ενώ άμεσα ανταποκρίθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης. Ανταποκρίθηκαν συνολικά 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και 1 από την ΕΜΑΚ.

Την ευθύνη της επιχείρησης ανέλαβε ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού Ανώτερος Υπαστυνόμος Δημήτρης Κατσίφλης και με την πυρόσβεση ασχολούνται 20 μέλη της Πυροσβεστικής.

Η αποθήκη καίγεται ολόκληρη και η οροφή της κατέρρευσε. Γίνεται χρήση Αυλών νερού και αφρού. Βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και στα αρχικά στάδια της πυρκαγιάς κινδύνευσαν ιδιωτικές κατοικίες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE