Μόνο ο Κ. Πελεκάνος θα μπορούσε! Τον έβαλε να κολυμπά στον πάγκο με νερό από το… λάστιχο! (VIDEO)

Μόνο ο Κ. Πελεκάνος θα μπορούσε! Τον έβαλε να κολυμπά στον πάγκο με νερό από το… λάστιχο! (VIDEO)

Και οι Λευκωσιάτες έχουν ψυχή! Τι να κάνουν που στην Πρωτεύουσα δεν έχει ακτές, παραλίες και δεν μπορούν να δροσιστούν με… θαλασσινό νερό; Πόσο δε μάλλον να… ασκηθούν!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Νο1 ίσως γυμναστής που υπάρχει στη Μεγαλόνησο, θέλοντας να προετοιμάσει τον τύπο που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο για κάποιους αγώνες, ήθελε να τον βάλει σε «σκληρό» πρόγραμμα.

Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή, βρήκε τον τρόπο να τον βάλει να κολυμπήσει, όχι σε κάποια πισίνα αλλά πάνω στον πάγκο, καταβρέχοντάς τον με νερό από λάστιχο. (Ναι από αυτά που ποτίζουμε).

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, απασχολεί εδώ και χρόνια τα media, καθώς είναι ένα από τα καλά παιδιά της εγχώριας showbiz και όπως θα διαπιστώσετε σε λίγο, έχει και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Δείτε λοιπόν τι έκοψε ο νους του αυτήν τη φορά:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.