Μόνο ο Κ. Πελεκάνος θα μπορούσε! Τον έβαλε να κολυμπά στον πάγκο με νερό από το… λάστιχο! (VIDEO)

Μόνο ο Κ. Πελεκάνος θα μπορούσε! Τον έβαλε να κολυμπά στον πάγκο με νερό από το… λάστιχο! (VIDEO)

Και οι Λευκωσιάτες έχουν ψυχή! Τι να κάνουν που στην Πρωτεύουσα δεν έχει ακτές, παραλίες και δεν μπορούν να δροσιστούν με… θαλασσινό νερό; Πόσο δε μάλλον να… ασκηθούν!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Νο1 ίσως γυμναστής που υπάρχει στη Μεγαλόνησο, θέλοντας να προετοιμάσει τον τύπο που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο για κάποιους αγώνες, ήθελε να τον βάλει σε «σκληρό» πρόγραμμα.

Έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή, βρήκε τον τρόπο να τον βάλει να κολυμπήσει, όχι σε κάποια πισίνα αλλά πάνω στον πάγκο, καταβρέχοντάς τον με νερό από λάστιχο. (Ναι από αυτά που ποτίζουμε).

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις, απασχολεί εδώ και χρόνια τα media, καθώς είναι ένα από τα καλά παιδιά της εγχώριας showbiz και όπως θα διαπιστώσετε σε λίγο, έχει και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

Δείτε λοιπόν τι έκοψε ο νους του αυτήν τη φορά:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE