Εκτάκτως στο Προεδρικό ο Θωμάς Αντωνίου - Τον κάλεσε ο ΠτΔ

Εκτάκτως στο Προεδρικό ο Θωμάς Αντωνίου - Τον κάλεσε ο ΠτΔ

Στο Προεδρικό μεταβαίνει εκτάκτως ο πρόεδρος του ΟΑΥ, Θωμάς Αντωνίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με φόντο το πόρισμα της Επιτροπής Ασυμβιβάστου.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί σήμερα, στις 11.30πμ, τον Πρόεδρο του ΟΑΥ κ. Θωμά Αντωνίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο θέμα προέκυψε μετά από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να διορίσει τον πρόεδρο του ΠΙΣ, Πέτρο Αγαθαγγέλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ, με όλα τα μέλη να θέτουν θέμα ασυμβίβαστου.

Έπειτα το ΚΕΒΕ κατήγγειλε τον Θωμά Αντωνίου για ασυμβίβαστο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE