ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί η Χριστίνα Γιαννάκη - «Όσο ζω καταθέτω τη ψυχή μου για τον συνάνθρωπό μου»

Συγκινεί η Χριστίνα Γιαννάκη - «Όσο ζω καταθέτω τη ψυχή μου για τον συνάνθρωπό μου»

Τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, τίμησαν, ο καθηγητής Afek και η διευθυντική ομάδα του νοσοκομείου Sheba Tel HaShomer στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, για την πολύχρονη προσφορά της στη Δημόσια Υγεία.

Η κα. Γιαννάκη μίλησε στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και κάτι» και είπε μεταξύ άλλων πως «έμαθα σε αυτή τη ζωή όσο ζω να δίνω τη ψυχή μου για τον συνάνθρωπο. Το Υπουργείο ανταποκρίνεται σε όλους. Είμαστε 38 χρόνια στη Δημόσια Υπηρεσία. Όσο ζω καταθέτω τη ψυχή μου για τον συνάνθρωπό μου. Εμείς στο Υπουργείο αποστέλλουμε περιστατικά που είναι σοβαρά στο εξωτερικό. Το κάθε τι μπορεί να λυθεί με διάλογο και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Το να βοηθάς έναν άρρωστο δεν είναι ρουσφέτι, είναι προσφορά».

Υπενθυμίζεται ότι η κα Γιαννάκη, δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τους συναδέρφους της, οι οποίοι αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια στην Κύπρο, από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας. 

Δείτε το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top