Γυναίκα τραυματίστηκε σε σκάφος - Άμεση επέμβαση ΚΣΕΔ

Γυναίκα τραυματίστηκε σε σκάφος - Άμεση επέμβαση ΚΣΕΔ

Στη διάσωση γυναίκας στην Πάφο, προχώρησε σήμερα (15/09) το μεσημέρι, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, την 15η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:51, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε κλήση από σκάφος που έπλεε σε θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου και πλησίον των ακτών, για παροχή ιατρικής βοήθειας λόγω τραυματισμού.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο λιμανάκι Πάφου με το σκάφος της όπου παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω περίθαλψη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE